محل تبلیغات شما



مشخصات این فایل عنوان: كاربرد ميكروارگانيزمها در تهيه مواد لبنی فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 96 این مقاله در مورد كاربرد ميكروارگانيزمها در تهيه مواد لبنی می باشد. بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله كاربرد ميكروارگانيزمها در تهيه مواد لبنینقش ميكروارگانيزم‌ها در مراحل رسيدن پنير:پنير فرآورده‌اي است كه در نتيجه انعقاد شيرگاو، گوسفند، بز، گاوميش و يا مخلوطي از دو يا چند نوع از آنها و يا از whey (آب پنير) بدست مي‌آيد. شير مورد است .




ارزان کده

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما
موسسه خیریه سگال

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی